Privatlivspolitik

Du efterlader personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige tjenester. I vores privatlivspolitik kan du læse, hvordan vi håndterer de oplysninger, vi kommer i besiddelse af.

INDSAMLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Du vil altid blive informeret, inden vi indsamler personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel være dit navn, din e-mailadresse og din privatadresse.

HVAD BRUGER VI OPLYSNINGERNE TIL?

Det er op til dig, om du vil afgive personlige oplysninger til os. Vi indsamler oplysningerne når du skriver i kontakt forms, for at sende dig information, brochurer, invitationer og andre oplysninger om vores services og virksomhed.

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til markedsførings formål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke, medmindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at indhente dit samtykke. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre!

COOKIES

Vi bruger cookies på hjemmesiden.

SIKKERHED

Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til vores høje sikkerhedsstandarder.

LINKS TIL ANDRE HJEMMESIDER

På vores hjemmeside er der links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.

Når du besøger andre hjemmesider, bør du altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.

ADGANG TIL DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har desuden ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det.

VIL DU ÆNDRE DINE OPLYSNINGER ELLER FRAMELDE TJENESTER?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Du har mulighed for at se, rette eller slette din personoplysninger på onlinebooking. Klik her!

Oplys mobil nr. eller e-mail samt kode
Klik herefter på “Min Profil” hvorefter dine personoplysninger vises
Her kan du se, rette eller slette din profil.
Alternativ kan du henvende dig via e-mail, hvilket skal ske til: karina@husetsfrisor.dk

Data ansvarlig:

Husets Frisør
Jernbanegade 7
6300 Gråsten
Tlf.: 74 65 11 10